Έναρξη υποβολής εκπρόθεσμων δηλώσεων και κατάθεσης αιτήσεων διόρθωσης προδήλου σφάλματος για τις υπό κτηματογράφηση περιοχές στους Προ-καποδιστριακούς Δήμους Επανομής και Νέας Μηχανιώνας και στις Κοινότητες Αγγελοχωρίου και Κερασιάς.
19/06/2019 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανακοινώθηκε από την «Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε.» η έναρξη Ανάρτησης των Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και των Διαγραμμάτων των Προ-καποδιστριακών ΟΤΑ της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

  • Επανομής, Νέας Μηχανιώνας, Αγγελοχωρίου και Κερασιάς του Καλλικρατικού Δήμου Θερμαϊκού

 

Τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες πρόκειται να αναρτηθούν στα Γραφεία Κτηματογράφησης και να παραμείνουν αναρτημένα για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών, με ημερομηνία έναρξης την 20η Ιουνίου 2019.

Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί εντός της προθεσμίας των δύο (2) μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης, ενώ για τους κατοίκους αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις (4) μήνες.

Για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι τις 3 Ιουλίου 2020, ημερομηνία μέχρι την οποία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.

Με την έναρξη της Ανάρτησης κάθε δικαιούχος μπορεί να δει τα στοιχεία που τον αφορούν και ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου www.ktimatologio.gr, στο portal e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Για τις περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού, εξυπηρετεί το:

Γραφείο Κτηματογράφησης: ΕΠΑΝOΜΗΣ

Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου (μεταξύ στάσεων Κτήμα Κώνστα και Σχολείο), Επανομή,  Τ.Κ. 57500
Τηλέφωνο: 23920 41931.
Ημέρες / Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 15:30.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων