Και πάλι εκτός λειτουργίας το Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Θέρμης
20/06/2019 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Ενημερώνονται οι πολίτες ότι νέο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών Θέρμης (ΚΔΑΥ), το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες του Δήμου Θερμαϊκού, καθώς και άλλων Δήμων, οδήγησε στην εκ νέου διακοπή της λειτουργίας του.

Σύμφωνα με τη σχετική πληροφόρηση και βάσει της παρούσας κατάστασης, επί του παρόντος και τουλάχιστον έως το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου, δεν καθίσταται δυνατή η παραλαβή οποιουδήποτε φορτίου, λόγω πλήρους υπερφόρτωσης της πλατείας συλλογής.

Ως εκ τούτου και δεδομένης της ήδη επιβαρυμένης κατάστασης μετά την πρόσφατη διακοπή λειτουργίας του, παρακαλούνται θερμά όλοι οι κάτοικοι , τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τα εμπορικά καταστήματα να αποφύγουν την εναπόθεση ανακυκλώσιμων υλικών στους μπλε κάδους, έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα και να επιδείξουν κατανόηση και υπομονή.

Διαβεβαιώνεται ότι η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται σε εγρήγορση, προκειμένου να αξιοποιηθεί κάθε εφικτή εναλλακτική λύση, ώστε η αποσυμφόρηση της κατάστασης να πραγματοποιηθεί κατά το δυνατό γρηγορότερα.

Για κάθε νεότερη εξέλιξη σχετικά με το ζήτημα θα υπάρξει ανάλογη ενημέρωση.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων