ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
14/04/2020 ΕΠΙΧΕΙΡΩ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ετοιμαζόμαστε για την «επόμενη ημέρα», μετά τον Κορωνοϊό.

Η αντιδημαρχία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στα πλαίσια αναδιοργάνωσης της ιστοσελίδας του Δήμου Θερμαϊκού σας καλεί να διαφημιστείτε ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Επιχειρήσεων του Δήμου μας. Κάτω από την ενότητα «Επιχειρώ» και «Επισκέπτης» υπάρχει ο ΟΔΗΓΟΣ Επιχειρήσεων στον οποίο μπορείτε να εισάγετε την Επιχείρησή σας.


Όλοι οι πολίτες που έχουν επιχείρηση στο Δήμο Θερμαϊκού, μπορούν να διαφημιστούν ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα :

Κάθε επιχείρηση μπορεί να στείλει μια φωτογραφία για το λογότυπο της και μέχρι 3 για την επιχείρηση. Σε ένα κείμενο έως 250 χαρακτήρες θα δίνετε εσείς οι ίδιοι την περιγραφή της επιχείρησης. Η δημοσίευση της επιχείρησης σας θα γίνει κάτω από τον Οδηγό Επιχειρήσεων το συντομότερο δυνατό.

Όλες οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημιστούν δωρεάν εφόσον οι φωτογραφίες που ανεβάσουν δεν φέρουν άσεμνο περιεχόμενο, το δε κείμενο περιγραφής να ακολουθεί τους κανόνες του υγιούς ανταγωνισμού δίχως να φέρει ρατσιστικά σχόλια, υβρεολόγιο, ρητορική μίσους, κ.ο.κ.

Η δράση αυτή, πιστεύουμε ότι θα κάνει γνωστές, ακόμη περισσότερο, τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας και θα ενισχύσει τις πωλήσεις των ντόπιων καταστημάτων.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ!!
Για πιθανά ερωτήματα σας, επικοινωνήστε στο : politis@thermaikos.gr
 

Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Καψάλας Σίμος

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων