Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την πολύτιμη συμβολή των συμμετεχόντων στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας.
15/05/2019 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επ’ αφορμή της ολοκλήρωσης των Ευρωπαϊκών Ημερών Θάλασσας, μίας από τις πιο σημαντικές και πρωτοπόρες διοργανώσεις στο Δήμο Θερμαϊκού, μίας γιορτής που έχει αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία, συμμετέχοντας ενεργά και με αστείρευτο μεράκι και όρεξη, ο Δήμαρχος, κ. Μαυρομάτης και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής, αποστέλλουν θερμά ευχαριστήρια προς όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή τους.

Προς όλους αυτούς, δίχως τη συνεργασία, συμμετοχή και στήριξη των οποίων, οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας 2019, «Our Blue», δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν και να τύχουν της ανάλογης επιτυχίας και συγκεκριμένα προς τους:

Ναυτική Διοίκηση Β.Ε, Ελληνική Υπηρεσία Φαροφυλακής, Λιμεναρχείο Νέας Μηχανιώνας και τον Κελευστή του Φάρου, κ. Σταμάτη Κουτσολαμπρόπουλο, κ. Ευάγγελο Μίχο και το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγγελοχωρίου για την επιμέλεια και φροντίδα του χώρου στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής και της έκθεσης ζωγραφικής του καλλιτεχνικού διαγωνισμού τα «Λιμάνια». Επίσης, στους κκ. Δημήτρη Καραγιάννο - ζωγράφο, Στέλλα Βαρνά για την καλλιτεχνική έκθεσή της, Μάρκο Τσακμάκα για την ψηφιακή δράση του καπετάνιου, Ελευθερία Βαρβέρη για την παρουσίαση του Μακραμέ – η τέχνη του ναυτικού κόμπου, Μισέλ Καραγιάννη, Kate Zogli-Wilcox, Σταμάτη Ψευτέλη, Απόστολο Τσίτση, Στέλλα Νισηράκη και τους υπαλλήλους καθαριότητας.

Τους συμμετέχοντες:

  • Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου
  • Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας
  • Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας
  • κ. Φώτη Αργυρόπουλο για τη συλλογή με τα καράβια του
  • Tα σχολεία: 2ο και 3ο Δημοτικό Περαίας, Δημοτικό Αγγελοχωρίου, 2ο Δημοτικό Νέας Μηχανιώνας, 1ο Γυμνάσιο Περαίας
  • Τα εικαστικά εργαστήρια των συλλόγων ΠΟΣΠ Περαίας, ΜΠΣ Ν. Μηχανιώνας, ΚΔΑΠ ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και το τμήμα φωτογραφίας του ΜΠΣ Αγγελοχωρίου, αλλά φυσικά και όλους τους πολίτες που στήριξαν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους, τους μικρούς μαθητές για τα δημιουργικά τους έργα, την Αντιδημαρχία Καθαριότητας Μηχανιώνας και Επανομής και την Υπεύθυνη για το Σχεδιασμό και Διοργάνωση των δράσεων, κα. Ανδρονίκη Ράπτη.

 

Πολύτιμη υπήρξε, επίσης, η συμβολή των Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας, ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού, 3ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Μηχανιώνας, i-sea, Go-zone, Κέντρου Ειδικής Αγωγής και Κεραυνού Αγγελοχωρίου, που συμμετείχαν στις δράσεις και βέβαια άξιοι αναφοράς οι χορηγοί: Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγγελοχωρίου, Εταιρεία ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ,  Surf Center – Κατσαρέας και  Active Sport Club – Watersports.

Προσωπικά, ο Δήμαρχος, κ. Μαυρομάτης, αναφέρει: «Κάθε τόπος είναι οι άνθρωποί του. Όλοι αυτοί που δηλώνουν το «παρών» σε κάθε ευκαιρία, προσθέτοντας το δικό τους λιθαράκι στη διαμόρφωση της εν συνόλω φυσιογνωμίας μιας περιοχής. Και είμαστε εξαιρετικά τυχεροί γιατί στο Δήμο μας διαθέτουμε άφθονους τέτοιους ανθρώπους, δίχως την παρουσία των οποίων το έργο μας θα ήταν δυσκολότερο και η επιτυχία εκδηλώσεων, όπως οι Ευρωπαϊκές Ημέρες Θάλασσας, σίγουρα όχι η ίδια. Σας ευχαριστούμε ολόθερμα. Ευχόμαστε από καρδιάς να σας βρίσκουμε πάντα πλάι μας και δεσμευόμαστε να θέτουμε τον πήχη ολοένα ψηλότερα σε ό, τι αφορά στους συμπολίτες μας».

 

Περαία, 15 Μαΐου 2019

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων