Ενημερωτικές συναντήσεις του δημάρχου με κατοίκους στη Μηχανιώνα και το Αγγελοχώρι
18/03/2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Ενημερωτικές συναντήσεις του δημάρχου με κατοίκους στη Μηχανιώνα και το Αγγελοχώρι

 

 

Στη Μηχανιώνα και στο Αγγελοχώρι θα μιλήσει τις επόμενες ημέρες ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης, παρουσιάζοντας τον απολογισμό των πρώτων μηνών της θητείας του σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας. Στη Μηχανιώνα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη και στο Αγγελοχώρι την προσεχή Τρίτη 24 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο ΚΑΠΗ της περιοχής.

Στόχος της διοίκησης του Δήμου και του Δημάρχου είναι η απευθείας ενημέρωση των πολιτών για τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής, ώστε να πληροφορηθούν όλοι ότι παρά την οικονομική στενότητα των καιρών, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου στους τομείς της οργάνωσης του δήμου, της παιδείας, της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής και της κοινωνικής πολιτικής.

Με την ευκαιρία των δύο εκδηλώσεων ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η άμεση ενημέρωση των πολιτών είναι βασικός πυλώνας της απολύτως διαφανούς διαχείρισης που ασκεί η δημοτική διοίκηση. Η ενημέρωση των πολιτών θα συνεχιστεί και στα άλλα δημοτικά διαμερίσματα, ενώ οι πόρτες του δημάρχου, των αντιδημάρχων και των άλλων παραγόντων του δήμου είναι μονίμως ανοιχτές στους δημότες. Υλοποιούμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα μέσα σε αντίξοες οικονομικά συνθήκες. Αναλαμβάνουμε δράσεις και πρωτοβουλίες που ωφελούν την τοπική κοινωνία, την ευρύτερη περιοχή και τους επισκέπτες της. Ήδη τα αποτελέσματα είναι ορατά. Η εικόνα του δήμου αλλάζει, κάτι που μας ικανοποιεί και ταυτόχρονα συνιστά για όλους πρόσθετο κίνητρο να συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς, ώστε ο δήμος Θερμαϊκού να βρεθεί στη θέση που του αξίζει».  

 

 

Περαία, Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Υπεύθυνος Γρ. Τύπου Δήμου Θερμαϊκού

Νίκος Μπαλάφας.

Τηλ :23923.30092/6977 332 333

Mail: nikbal 92@gmail.com

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων