ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
23/04/2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-4-2015      ΑΠΟ 12.00μμ έως 15.00μμ

Σε συνέχεια της πρωτοφανούς αιφνίδιας Απόφασης έκδοσης της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία υποχρεούνται οι Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν τα κεφάλαια προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Με την υπ’ αριθμ 157 Απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Θερμαϊκού, καταδίκασε ως άκρως αντισυνταγματική, αντικείμενη στην εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και αυθαίρετη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα, να απαιτήσει την άμεση απόσυρση και να σεβαστεί το Σύνταγμα και τους Νόμους.

Έχοντας υπόψη τις κινητοποιήσεις της ΠΕΔ και της ΚΕΔΕ ,αύριο Παρασκευή οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα παραμείνουν συμβολικά κλειστές από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν έξω από τα δημοτικά καταστήματα ως ένδειξη συμπαράστασης και στήριξης στις κινητοποιήσεις της Αυτοδιοίκησης.

 

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Μαυρομάτης

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων