Μήνυμα Δημάρχου για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε εκπαιδευτικούς & μαθητές
09/09/2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου

για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

σε εκπαιδευτικούς & μαθητές

 

 

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς ,συνιστά μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους ,προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο αλλά συναρπαστικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης .

Στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας ,το σχολείο μπορεί και πρέπει να αποτελέσει χώρο προόδου, δημιουργίας ,ελπίδας.

 Διοίκηση και υπάλληλοι  του δήμου μας εργάστηκαν όλο το καλοκαίρι για να προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα σχολεία.

Στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του δήμου μας,η φροντίδα μας θα είναι συνεχής για τη διασφάλιση ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα στηρίζει τις προσπάθειές σας και θα συμβάλλει στην επίτευξη των επιδιώξεων σας.

Τώρα έρχεται η δική σας σειρά. Εύχομαι η εκπαιδευτική διαδικασία να κυλήσει απρόσκοπτα και δημιουργικά για όλους. Με δασκάλους και καθηγητές ταγμένους στο καθήκον της μόρφωσης των παιδιών. Και μαθητές συνειδητοποιημένους ότι η ευκαιρία για την απόκτηση γνώσεων που τους δίνει το σχολείο είναι ανεπανάληπτη. Δεν υπάρχει δεύτερη. Με μαθητές που αντιλαμβάνονται ότι η μόρφωση είναι το βασικότερο προσόν στην εποχή μας, ώστε ένας άνθρωπος να καταφέρει να προοδεύσει στη ζωή του.

Εύχομαι σε όλους εποικοδομητική σχολική χρονιά και καλή πρόοδο!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων