Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Περαία
11/12/2015 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Περαία

 

 

 

 

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το Δήμαρχο, Γιάννη Μαυρομάτη, αύριο, 12 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ,στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Περαία, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Θερμαϊκού για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τον τίτλο «Αστρογειτονιές». Μέσα από ένα πλούσιο, πρόγραμμα παιδικών δράσεων, καθώς και δρώμενων για όλη την οικογένεια που θα εξελιχθούν σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, και θα διαρκέσουν έως τις 2 Ιανουαρίου, οι φετινές εκδηλώσεις αναδεικνύουν πανανθρώπινες αξίες και έννοιες όπως η Αγάπη, η Ειρήνη, η Συμμετοχή και η Συνεργασία. Στο πλαίσιο τους θα λειτουργήσουν Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Περαία (12/12/2015 έως 30/12/2015), τη Νέα Μηχανιώνα ( 16/12/2015 έως 2/1/2016) και την Επανομή ( 18/12/2015 έως 2/1/2016) .Εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί επίσης στους Ν. Επιβάτες (έναρξη 13/12/2015) και την Αγία Τριάδα (έναρξη 19/12/2015).

 

 

Στη Ν. Μηχανιώνα και τους Νέους Επιβάτες, δύο περιοχές με έντονη αλιευτική δραστηριότητα το πνεύμα των εορτών θα σημάνει με τη φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικων καραβιών!

 

 

Αύριο στην Περαία, η εξαιρετική παιδική χορωδία του Πυθαγόρειου Ωδείου και η Ευρωπαϊκή Νεανική Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Περαίας «Η ΑΓΑΠΗ» θα δώσουν τον τόνο της γιορτής μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου με τραγούδια αφιερωμένα στην ΕΙΡΗΝΗ, όπως το «We are the World» και το «Imagine» του John Lennon ,, καθώς και με συνθέσεις γνωστών Ελλήνων μουσικών και στιχουργών.

 

 

Συμμετέχουν οι: Γ.Ο."ΑΙΑΣ"Θερμαϊκού, Κολυμβητική Ομάδα Περαίας, 2ο Γυμνάσιο Περαίας. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν μουσικο-θεατρικά δρώμενα από την ομάδα θεάτρου & τεχνών"Duente".

 

 

«Με σύμμαχό μας την αγάπη για τον τόπο μας, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την αγάπη για τα παιδιά μας, αλλά και με συμμάχους τους εθελοντές, τους χορηγούς, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους του Δήμου, ανοίγουμε και φέτος, για 2η φορά, τις πύλες των «Αστρογειτονιών». Το μήνυμά μας στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε είναι απλό: Όταν η καρδιά χαίρεται, τα βάρη γίνονται ελαφρύτερα και οι ψυχές πιο θαρραλέες. Την ελπίδα για το αύριο οφείλουμε όλοι να την κρατήσουμε ζωντανή και ν΄ αναλάβουμε πρωτοβουλίες για να το κάνουμε καλύτερο», δηλώνει ο Δήμαρχος, Γιάννης Μαυρομάτης.

 

 

Τις «Αστρογειτονιές» οργανώνουν ο Δήμος Θερμαϊκού, το ΔΗΠΠΑΚΥΘ , η ΤΕΘ σε συνεργασία με μια πλειάδα χορηγών. Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

www.thermaikos.gr

 

Περαία 11 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων