Παράταση διαγωνισμού Λογότυπου Δήμου Θερμαϊκού
20/01/2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

Παράταση διαγωνισμού Λογότυπου Δήμου Θερμαϊκού

 

 

Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2016 ο διαγωνισμός για την επιλογή δηλωτικού σήματος-λογοτύπου του Δήμου Θερμαϊκού.

Υπενθυμίζουμε ότι η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους άνω των 18 ετών, ενώ η προκήρυξη βρίσκεται στη σελίδα του Δήμου:

Πρωταρχικός στόχος είναι η αποτύπωση στο λογότυπο ο χαρακτήρας και η ταυτότητα του ∆ήµου µας που θα το συνοδεύει σε όλες τις εξωτερικές του παρεµβάσεις και τις ενέργειες επικοινωνίας, όπως και σε κάθε άλλη εφαρµογή (επιστολές, έντυπα, πινακίδες, σφραγίδες, ιστοσελίδα κλπ),  ενώ την τελική ευθύνη επιλογής την έχει η ορισμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο επιτροπή που απαρτίζεται από αιρετούς, υπηρεσιακά στελέχη, εικαστικούς και γραφίστες.

Η προθεσµία υποβολής των προτάσεων  παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.

 Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης  δήλωσε:  Έχοντας  καταφέρει να λειτουργούμε ομογενοποιημένα στο νέο Δήμο, η απόκτηση του σήματος θα αποτελέσει το σημειολογικό και συμβολικό χαρακτηριστικό ενοποίησης όλων των περιοχών. 

Καλώ όλες και όλους που έχουν ενδιαφέρουσες ιδέες για το συγκεκριμένο θέμα να καταθέσουν την πρότασή τους ώστε να υπάρξει υψηλή συμμετοχή που θα επιφέρει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα .»

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων