Ανακοίνωση σχετικά με διαδικασία εγγραφής των ωφελούμενων μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.
23/08/2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ανακοίνωση σχετικά με διαδικασία εγγραφής των ωφελούμενων μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

 

 

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων μέσω ΕΣΠΑ στους Παιδικούς Σταθμούς και ΚΔΑΠ θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr) την 24/8/2016. Στον οριστικό πίνακα θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του/της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher). Οι μητέρες θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Η εγγραφή στις δομές και η υπογραφή σύμβασης των ωφελουμένων με τις δομές θα πραγματοποιηθεί από 24.8.2016 έως και 1.9.2016.Οι ωφελούμενες μητέρες παρακαλούνται να επικοινωνούν από 24-8 και μέχρι 1/09/2016 στα τηλέφωνα 2392035787 και 2392330063 για να δηλώσουν την εντολή τοποθέτησης (Voucher).

Αναλυτικότερα η διαδικασία τοποθέτησης :

α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή της επιλογής τους μέχρι και την 1-9-2016.

β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, (στην οποία θα προσδιορίζονται οι προσφερόμενες υπηρεσίες, το κόστος, οι υποχρεώσεις των ωφελούμενων και των δομών κ.λπ.)

γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων