Ο Σ.Ε.Ε.Δ.Α. στηρίζει το ThermaikosTriathlon
29/08/2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Περαία,29/8/2016

 

 

ΔελτίοΤύπου

 

 

«Thermaikos Triathlon 2016»

 

Το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. του Δήμου Θερμαϊκού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Αγώνα Τριάθλου με την επωνυμία

"Thermaikos Triathlon 2016 - ΘερμαϊκόςΤρίαθλο 2016"

 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 12:00μ.μ.

 

Ν. Επιβάτες - Περαία

 

Δήμος Θερμαϊκού

 

«Ο Σ.Ε.Ε.Δ.Α. στηρίζει το ThermaikosTriathlon»

 

 

O Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών στηρίζει τις αθλητικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα προσφέροντας λίγη από την αίγλη των Ελλήνων πρωταθλητών των Εθνικών Ομάδων μας!

Με μεγάλη τιμή και χαρά τους υποδεχόμαστε και στο Thermaikos Triathlon 2016!

Συζητώντας με την Γ. Γραμματέα του Συλλόγου Ραμπέα Ιατρίδου μας ενημέρωσε «Ήδη έχουμε ξεκινήσει την ενημέρωση των πρωταθλητών που παλαίμαχοι οι περισσότεροι, εν ενεργεία ακόμα ορισμένοι, θα τιμήσουν το Thermaikos Triathlon 2016 προσφέροντας τη λάμψη και τη θετική τους ενέργεια και φυσικά όχι για την διάκριση αλλά για να μεταφέρουν το μήνυμα της χαράς που δίνει η συμμετοχή και η άθληση!  Ήδη έχουμε δημιουργήσει το event μας στο facebook που ενημερώνεται διαρκώς με ότι νεώτερο και έχουμε στήσει τις πρώτες ομάδες για το ομαδικό ανδρών και γυναικών. Το σίγουρο είναι ότι θα το διασκεδάσουμε!»

https://www.facebook.com/events/254829711537558/

O Σ.Ε.Ε.Δ.Α. είναι ο Σύλλογος Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών Ν.2725/1999, που ιδρύθηκε το 2013 με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή για τη δημιουργία του ΣΕΕΔΑ ήταν η ανάγκη της προάσπισης του δικαιώματος εργασίας των εξαιρετικά διακριθέντων αθλητών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, όπου διορίστηκαν από τη Πολιτεία «Τιμής Ένεκεν» στα πλαίσια των ειδικών διατάξεων του Ν.2725/1999, ως επιβράβευση και αντιστάθμισμα των επιτυχιών στους διεθνείς στίβους και την επίτευξη εξαιρετικών διακρίσεων με τις εθνικές ομάδες ήτοι Πανευρωπαϊκές, Παγκόσμιες και Ολυμπιακές νίκες.

Με την συσπείρωση των Ελλήνων Πρωταθλητών από όλη την Ελλάδα και τον κοινό τους αγώνα, όχι στους αθλητικούς στίβους αλλά τη συγκεκριμένη φορά στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με επιτροπές εκπροσώπησης, ο σκοπός της εξαίρεσης από τη διαθεσιμότητα και ο σεβασμός στη προσφορά των Ελλήνων Πρωταθλητών στέφθηκε με επιτυχία.

Ο ΣΕΕΔΑ παρέμεινε ενωμένος θέτοντας πλέον διαφορετικούς στόχους συλλογικής δράσης, αλληλεγγύης και προσφοράς στον Ελληνικό Αθλητισμό και συνάνθρωπο, συμμετέχοντας σε δράσεις μαζικού αθλητισμού και διοργανώνοντας αθλητικές ημερίδες και εκδηλώσεις.

Για να γίνετε μέλη του Σ.Ε.Ε.Δ.Α. στείλτε το μήνυμά σας στο e-mail του συλλόγου: diakrithentesathlites@gmail.comwww.seeda.gr  

 

 

Επίσημη Ιστοσελίδα του αγώνα www.thermaikostriathlon.com    

Και στο www.facebook.com/thermaikostriathlon/

 

Πληροφορίες μπορείτε να λάβετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2392076011 fax 2392076040, αν μας επισκεφτείτε στο γραφείο μας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Περαίας στο τέρμα της οδού Κύπρου στην Άνω Περαία, αν στείλετε e-mail στο info@thermaikostriathlon.com  ή αν μας επισκεφτείτε ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις www.thermaikostriathlon.com , www.facebook.com/thermaikosthriathlon

 

 

 

Γραφείο Αθλητισμού

ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ.

  

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων