Δελτίο Τύπου Δ’ Διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ
07/11/2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
    
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   
ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ’ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
  
  

 

 

Δ’ Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ

 

Σε διανομή προϊόντων θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 ( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Κ ) και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 (ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Λ έως Ω) από τις 10:00 έως τις 13:00, στη Ν. Μηχανιώνα , οδό Ν.Βότση περιοχή Ιερού Ναού Αγ.Νικολάου .

Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), με ωφελούμενους τους πολίτες των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής στο πρόγραμμα έχουν εγκριθεί.

Επιπρόσθετα στους δικαιούχους του Προγράμματος , θα διανεμηθούν πορτοκάλια και μανταρίνια, στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της ΕΕ 321/2016 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών , της ΥΑ με αριθμ.Πρωτ.3630/87095/2016 και της Υ.Α. αριθμ.Πρωτ.4148/99295/2016 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής .

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα διανομής.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, το δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο, την αίτηση ΗΔΙΚΑ-ΤΕΒΑ και εξουσιοδότηση σε περίπτωση που δεν θα παραλάβουν αυτοπροσώπως.




ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων