Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
25/11/2016 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

‘’Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία’’

   Ενόψει της παγκόσμιας ημέρας αναπηρίας, ο Δήμος Θερμαϊκού σε συνεργασία με τους Συλλόγους ΑΜΕΑ ‘’Παναγιά Φανερωμένη’’ και ‘’Ανατολή’’ οργανώνουν τη διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Θεσσαλονίκης και τους βετεράνους Θερμαϊκού για φιλανθρωπικό σκοπό.

   Η συνάντηση θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Μηχανιώνας την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα και θα συμμετάσχουν στον αγώνα γνωστοί παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης, που δόξασαν τους Συλλόγους τους στα ελληνικά γήπεδα.

   Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Ο  Δήμος Θερμαϊκού συνεχίζει να στέκεται αρωγός στα  άτομα με αναπηρία και για μια ακόμη χρονιά, διοργανώνοντας τον καλαθοσφαιρικό αυτόν αγώνα, βρίσκεται κοντά στα άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες, για τα οποία και οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές με την πρόθυμη και ευγενική τους συμμετοχή στην εκδήλωση, δείχνουν και το ανθρώπινο πρόσωπό τους. Αξίζει λοιπόν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του αθλήματος και όχι μόνο, συμπαραστεκόμενοι στην ειδική αυτή κατηγορία συνανθρώπων μας, να δηλώσουν το ‘’παρόν’’ στην εν λόγω φιλανθρωπική εκδήλωση».

 

Περαία, 24 Νοεμβρίου 2016

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων