ΘΕΜΑ: Σχολή Γονέων και μαθήματα Α΄ βοηθειών στο Δήμο Θερμαϊκού
30/09/2009 ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Με στόχο να αναγνωρίσουν οι γονείς τα δικά τους συναισθήματα, να εξασκηθούν σε δεξιότητες επικοινωνίας, πειθαρχίας και διαχείρισης συγκρούσεων και να κατανοήσουν ότι τα προβλήματα τους μπορεί να συναντιούνται ταυτόχρονα σε πολλές οικογένειες, διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης και Απασχόλησης, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ανατολικού Τομέα Ν. Θεσσαλονίκης «ΕΛΠΙΔΑ», Ομάδα Γονέων για τη χειμερινή περίοδο 2009 – 2010.
Οι συναντήσεις, που θα διεξάγονται (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) κάθε Τετάρτη και ώρα 18.00΄- 20.00΄ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας (έναντι Goody’s), αρχής γενομένης από την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου, ανέρχονται στις 8. Προθεσμία συμμετοχής έως την Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου.

Επιπροσθέτως, διοργανώνονται μαθήματα Α΄ βοηθειών σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό. Θα πραγματοποιηθούν 3 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) κάθε Δευτέρα και ώρα 16.00΄ - 19.00΄ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΕΠ, στο Τοπικό Διαμέρισμα Νέων Επιβατών. Έναρξη μαθημάτων στις 2 Νοεμβρίου. Προθεσμία συμμετοχής έως την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου.
Πληροφορίες στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής, κα Μαρία Ραμπότα, 23923 30038

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων