Η ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού καθαρίζει την Πλαζ της Αγίας Τριάδας
27/06/2017 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Η ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού καθαρίζει την Πλαζ της Αγίας Τριάδας

     Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, τα μέλη και το προσωπικό της Ανοικτής Δομής Θεραπείας και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού, συμμετέχουν στον καθαρισμό της Πλαζ Αγίας Τριάδας στις 29–6–2017 από 17.30΄ έως 18.30΄.

     Ο Δήμος Θερμαϊκού θα έχει την τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης, εφοδιάζοντας τους εθελοντές της Ιθάκης με σακούλες απορριμμάτων και ό,τι άλλο χρειαστεί για την απρόσκοπτη πραγματοποίηση της εν λόγω δράσης.

     Το κλείσιμο της εκδήλωσης θα γίνει από την Εφηβική μπάντα κρουστών ‘’Τα Κρούσματα’’ του Εθελοντικού Συμβουλευτικού Σταθμού για τις οικογένειες εφήβων του Δήμου Θερμαϊκού.

     Για τη συγκεκριμένη δράση ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι ο κάθε ένας από μας χωριστά αλλά και όλοι μαζί ενωμένοι ως σύνολο, οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος από τους κινδύνους που το απειλούν. Ο Δήμος μας είναι ευαισθητοποιημένος σε τέτοιες δράσεις που πραγματοποιεί σε τακτά διαστήματα, σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες. Μια τέτοια δράση, όπως αυτή που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των μελών και του προσωπικού της Ανοικτής Δομής Θεραπείας και του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση για την ευαισθησία, την πρωτοβουλία και τη συμμετοχή τους και ο Δήμος μας αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει θερμά για την τόσο σημαντική προσφορά τους».

Περαία, 27 Ιουνίου 2017

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων