Δ.Τ. ''Ασφαλτοστρώσεις''
06/07/2017 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Με γοργό ρυθμό προχωρούν οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Θερμαϊκού.

   Ξεκίνησαν στη Ν. Μηχανιώνα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης δρόμων που καταστράφηκαν από την περυσινή θεομηνία και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την ολοκλήρωσή τους.

   Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση της οδού Ερυθραίας και της οδού Αγίου Νικολάου στη Ν. Μηχανιώνα, καθώς και του δρόμου Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου και τα συνεργεία των εργατών με τον μηχανολογικό εξοπλισμό τους απασχολούνται σήμερα και σε άλλες περιοχές του οδικού δικτύου του Δήμου μας. Συγκεκριμένα γίνονται εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της Επανομής και σε τμήμα του δρόμου Επανομής – Ν.Ηράκλειας. Μετά την ολοκλήρωση και των έργων αυτών θα ακολουθήσουν και άλλα σε όλες τις πληγείσες και όχι μόνο από τη θεομηνία περιοχές του Δήμου μας.

   Όλες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης, που έχουν καταστήσει το Δήμο Θερμαϊκού ένα απέραντο εργοτάξιο,  εκτελούνται υπό την επίβλεψη της Αντιδημάρχου Τεχνικών  Υπηρεσιών κ. Πάττης Πασχαλίδου, ενώ από εβδομάδα αρχίζει  η αντιστήριξη των πρανών (αποκατάσταση) στις περιοχές ‘’Αγνάντι’’ Επανομής, ‘’ΠΙΚΠΑ’’ Αγίας Τριάδας και ‘’Κέντρου Υγείας’’ Ν. Μηχανιώνας.

 

Περαία, 6 Ιουλίου 2017

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων