Δ.Τ.- ''Δράσεις Yγείας''
17/10/2017 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Δράσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης στο  Δήμο Θερμαϊκού.

   Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης ο Δήμος Θερμαϊκού, σε συνεργασία με το ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., προβαίνει στις παρακάτω δράσεις, με θέμα: ‘’Οστεοπόρωση – Πρόληψη των πτώσεων’’ και στις τρεις δημοτικές ενότητες του Δήμου. Συγκεκριμένα:

   Α΄ ΚΑΠΗ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

   Πέμπτη 19-10-2017, ώρα 18.00΄, με ομιλητές τον κ. Αθανάσιο Συμεωνίδη, Δ/ντή του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας και τον κ. Πέτρο Μέρτζη, εξειδικευμένο Φυσικοθεραπευτή.

   Β΄ ΚΑΠΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

   Παρασκευή 20-10-2017, ώρα 18.30΄, με ομιλητές τον κ. Ιωάννη Δ. Σιάσιο, Ορθοπεδικό Χειρουργό και την κ. Θεοδώρα Ιωακειμίδου, Φυσικοθεραπεύτρια PT, MT, MSc.

   Γ΄ ΚΑΠΗ ΠΕΡΑΙΑΣ

   Σάββατο 21-10-2017, ώρα 12.00΄, με ομιλητές τον κ. Θεόφιλο Δ. Δημητριάδη, Ορθοπεδικό Χειρουργό και την κ. Σοφία Κ. Παπαστεργίου, Εξειδικευμένη Φυσικοθεραπεύτρια.

   «Η Διοίκηση του Δήμου μας δίνει βαρύτητα στην ενημέρωση των πολιτών σε θέματα υγείας. Κατά τακτά διαστήματα με δράσεις υγείας ειδικών επιστημόνων φροντίζει τόσο για την πρόληψη, όσο και για τον  έλεγχο της υγείας των συμπολιτών μας, κάθε ηλικίας, αλλά και στη δημιουργία δομών υγείας σε όλο το Δήμο (όπως πρόσφατα με τη δημιουργία των νέων ιατρείων Αγγελοχωρίου και Κερασιάς και του ΚΕΠ Υγείας)», δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης.

 

Περαία, 17 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων