ΘΕΜΑ: ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
24/12/2009 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στις δύσκολες μέρες που διανύει όλη η ανθρωπότητα, τις μέρες που αισθανόμαστε πόσο μικρός είναι ο κόσμος και η ζωή μας, πόσος πόνος, πόση αγωνία και αδικία υπάρχει…η γέννηση ενός παιδιού έρχεται ως Θείο δώρο για κάθε οικογένεια, που ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, μικρό ή μεγάλο.
Η πανανθρώπινη οικογένεια, πέρα ως πέρα στην οικουμένη, ακούει συγκινημένη το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησής του Χριστού μας.
Ευχή όλων μας το φως της γέννησής Του να φωτίζει όλη την υφήλιο και τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.
Ο χρόνος που φεύγει μας κληροδοτεί εμπειρίες, περισσότερη γνώση και φρόνηση. Η είσοδος του νέου έτους πρέπει να μας βοηθήσει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, ώστε να γίνουμε πιο δεκτικοί και ανθρώπινοι. Πιο ευαίσθητοι και πιο ουσιαστικοί. Πιο αποτελεσματικοί!
Το 2010 ανακηρύχθηκε έτος καταπολέμησης της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Απευθύνω έκκληση σε όλους σας να κάνετε δικό σας τον αγώνα αυτό. Η ενεργοποίησή μας γενικότερα προς αυτή την κατεύθυνση σημαίνει ειδικότερα και τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου μας.
Εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος να αποτελέσει την αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον στους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού, αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Χρόνια σας Πολλά!!!

Ο Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Σ

Ιωάννης Αλεξανδρής

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων