Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος - Κυριακή 4 Μαρτίου Δ.Ε. Μηχανιώνας
02/03/2018 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος στη Ν. Μηχανιώνα

 

Σας κάνουμε γνωστό (όπως μας ενημέρωσε η ΔΕΗ) ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 4/3/2018  και κατά τις ώρες  08.00΄ έως 14.30΄ έχει προγραμματισθεί Διακοπή Ηλεκτρικού Ρεύματος στην ΔΗΜ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ και συγκεκριμένα στις περιοχές:

Εκατέρωθεν της επαρχ. οδού Θες/νίκης – Μηχανιώνας από τη διασταύρωση ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ μέχρι την είσοδο της Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (S.M. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ - LIDL κ.λ.π.) συμπεριλαμβανομένης και ολόκληρης της Τ.Κ. Ν. ΚΕΡΑΣΙΑΣ,  λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών, που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους, ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ  θα πρέπει να θεωρούνται, ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς, που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. 

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, εάν περιστρέφονται όπως πριν.

 

 

Περαία, 2 Μαρτίου 2018

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων