ΘΕΜΑ: Γιορτή Αθλητισμού – Κοπή πίτας
09/02/2010 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στο κατάμεστο από αθλητές και γονείς κλειστό γυμναστήριο Περαίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7/2 η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Θερμαϊκού.
Την εκδήλωση άνοιξαν χορευτές hip – hop και break dance του Πολιτιστικού Οικολογικού Συλλόγου Περαίας, αποσπώντας το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κοινού για τις χορευτικές τους φιγούρες.
Ακολούθησε χαιρετισμός του Δημάρχου Θερμαϊκού, Ιωάννη Αλεξανδρή, ο οποίος μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών, αλλά και τους παράγοντες των συλλόγων για τον καθημερινό τους αγώνα «να προτρέπουν τα παιδιά τους στην ενασχόλησή τους και με τον αθλητισμό, διότι είναι η μοναδική ομπρέλα προστασίας και διαφυγής από τις κάθε είδους κακοτοπιές». Επιπροσθέτως, τόνισε πως «το μπράβο ανήκει σε όλους τους συμμετέχοντες και όχι μόνο στους διακριθέντες, γιατί η προσπάθεια είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη αξία».
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου, Ιωάννης Βασιλειάδης, αφού έκανε μια αναφορά στις αθλητικές υποδομές, που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην περιοχή, ευχαρίστησε τον αναπληρωτή Νομάρχη, Διονύση Ψωμιάδη, για την πολύτιμη συμβολή του στο αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου.
Παρών και ο Νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, αναφερόμενος στους αθλητές, τόνισε τη σπουδαιότητα του γυμνασμένου κορμιού και πνεύματος, επισημαίνοντας πως ο αθλητισμός είναι ο δρόμος που οδηγεί στο φως.
Το φλουρί έπεσε στον Αθλητικό Σύλλογο Beach Volley του Δήμου Θερμαϊκού. Ακολούθησε τελετή βράβευσης διακεκριμένων αθλητών και ομάδων των τοπικών αθλητικών σωματείων.
Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Μιχάλης Τζόλλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πάρις Πεντούσης, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.


Για το Γραφείο Τύπου

Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων









ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων