«Γάμος αλά … ρωσικά» στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, σήμερα Δευτέρα 7/5/18
07/05/2018 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ:  «Γάμος αλά … ρωσικά» στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής, σήμερα Δευτέρα 7/5/18

Δεύτερη ημέρα των 31ων Αργυρίων της Επανομής σήμερα και μετά την επιτυχία της χθεσινής εναρκτήριας εκδήλωσης της Επιστημονικής – Πολιτιστικής Εσπερίδας για την Ιστορία και τα Μνημεία της Επανομής, με τον κόσμο να γεμίζει το Δημοτικό Θέατρο της Επανομής, άλλη μία εκδήλωση ετοιμάζεται να φιλοξενηθεί στον ανακαινισμένο χώρο του.

Σήμερα, Δευτέρα 7/5/2018 και ώρα 20.00 με 21.30 ανεβαίνει η θεατρική παράσταση «Γάμος αλά…ρωσικά» από την Ομάδα Τέχνης «ΘΕΑΤΡΑΛΕ», μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που δημιουργήθηκε το 2016 και δραστηριοποιείται στην Περαία, τη Νέα Μηχανιώνα και την Επανομή του Δήμου Θερμαϊκού, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Το έργο παρουσιάζει μια ματιά στην τρέλα της έγγαμης συμβίωσης, μέσα από κωμικές ιστορίες αποτελούμενες από μονόπρακτα και διασκευασμένα διηγήματα του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα Άντον Τσέφωχ. Έξι ηθοποιοί κι ένας μουσικός υποδύονται 21 διαφορετικούς χαρακτήρες και φωτίζουν όλα τα καθημερινά – ευτράπελα και γλυκόπικρα - περιστατικά της συμβίωσης των ανθρώπων.

Ζευγάρια που παντρεύονται, ζευγάρια που χωρίζουν. Ζευγάρια που τσακώνονται, ζευγάρια που φιλιώνουν. Ένας πλούσιος γαιοκτήμονας με πονόδοντο, μια υστερική γεροντοκόρη, μια φημισμένη προξενήτρα, μια μαγείρισσα με έφεση στα μαντζούνια, ένας νηστικός μουσικός, ένας φαφλατάς στρατηγός, μια «καλοπροαίρετη» καλεσμένη γάμου και μια νυσταγμένη οικοδέσποινα, αναφωνούν με πάθος… «όλα του γάμου δύσκολα!» σε μία παράσταση - γαμήλιο πάρτι, κατάλληλη για παντρεμένους, διαζευγμένους, εργένηδες, ερωτευμένους, ανέραστους και… υδροχόους με σελήνη στον αιγόκερω…

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

 


Περαία, 7 Μαΐου 2018

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων