Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες Επιλογής Εθνικής Ομάδας Ανοιχτής Θάλασσας
07/06/2018 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες Επιλογής Εθνικής Ομάδας Ανοιχτής Θάλασσας

Επιτυχώς διεξήχθη η Ημερίδα για την επιλογή της Εθνικής Ομάδας Ανοιχτής Θάλασσας στην παραλία της Αγίας Τριάδας και συγκεκριμένα, στο σημείο όπου βρίσκεται το Κέντρο Αναψυχής Αξιωματικών και Υπαξιωματικών (Κ.Α.Α.Υ.), το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουνίου.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν περίπου σαράντα (40),  είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση, για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στο Πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί στη Μάλτα, αγωνιζόμενοι στα 7.500 μ. και στο (Μεσογειακοί Αγώνες), που φέτος θα γίνει στην Πάτρα, στα 10.000 και στα 5.000 μ.

Την 1η μέρα πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες επιλογής νέων ανδρών / γυναικών στα 10.000 μ. και εφήβων / νεανίδων στα 7.500 μ., ενώ τη 2η μέρα, για το , εξαιτίας της συμμετοχής σε αυτό αθλητών και αθλητριών 15 και 16 ετών, οι διαγωνιζόμενοι ήταν γεννημένοι το 2002 -03 και αγωνίστηκαν στα 7.500 μ.

Οι αγώνες ήταν μία διοργάνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ( ) και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Θερμαϊκού, του 3ου Γενικού Σώματος Στρατού και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Σημαντική ήταν επίσης η συνδρομή του Κολυμβητικού Αθλητικού Ομίλου Θερμαϊκού (ΚΑΟΘ) και του προέδρου του, κ. Σάββα Πιατσόπουλου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης, δείχνοντας τη στήριξή του στη διοργάνωση και στους αθλητές που συμμετείχαν, αλλά και στην αξία του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας.

Περαία, 7 Ιουνίου 2018

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων