Εορτασμός λήξης του κύκλου διαλέξεων 2017 - 2018 του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Θερμαϊκού
08/06/2018 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΘΕΜΑ: Εορτασμός λήξης του κύκλου διαλέξεων 2017 - 2018 του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Θερμαϊκού
 
 
Ολοκληρώθηκε το επιτυχημένο και άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Θερμαϊκού για το εκπαιδευτικό έτος 2017 – 2018, με τη λήξη των ομιλιών να γιορτάζονται από συντελεστές και συμμετέχοντες, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουνίου, στην Περαία. Κατά τη διάρκειά της απονεμήθηκαν Βεβαιώσεις σε όλους όσους παρακολούθησαν επιτυχώς μία ή και περισσότερες ενότητες.
 
Το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θερμαϊκού (ΑΛΠ), το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θερμαϊκού, μέσω της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Νεολαίας, υλοποιεί σειρά διαλέξεων γενικότερου ή ειδικότερου ενδιαφέροντος, πάνω σε διαφορετικά σε κάθε ενότητα θέματα. Στόχος του είναι η ενημέρωση, πληροφόρηση και εκπαίδευση των πολιτών, μέσω της διά βίου μάθησης, σε μία προσπάθεια διαρκούς πρόσληψης νέων γνώσεων.
 
Οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται από μέλη του Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) του Ν. Θεσσαλονίκης και από έγκριτους επιστήμονες, κάτι που σε συνδυασμό με τη συνεργασία με εξειδικευμένους ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, αποτελεί εχέγγυο της έγκυρης πληροφόρησης των συμμετεχόντων και της άρτιας κατάρτισής τους.
Στην εκδήλωση, πέρα από τον επιστημονικό υπεύθυνο - καθηγητή Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Φώτη Σιώκη και την επιμελήτρια και υπεύθυνη Προγράμματος - διατ. μέλος ΕΤΕΠ του ΑΠΘ, κα. Αλεξάνδρα Καλαμβοκίδου, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης και η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Νεολαίας, κα. Κατερίνα Χατζηχριστοφή.
 
Περαία, 8 Ιουνίου 2018

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων