Συνεχίζονται τα έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών
25/06/2018 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

  ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Συνεχίζονται τα έργα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών

 

Προβλήματα, που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πολιτών, επιλύονται με έργα σε καθημερινή βάση σε όλες τις περιοχές του Δήμου, προσβλέποντας στη βελτίωση της ζωής και την αισθητική αναβάθμιση του τόπου.

Στον οικισμό της Ν. Κερασιάς ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου σε όλο το μήκος του, πάγιο αίτημα των κατοίκων, ενώ πραγματοποιήθηκε και αποκατάσταση φθαρμένων τμημάτων του οδοστρώματος σε παράπλευρους δρόμους του οδικού δικτύου.

Παράλληλα εργασίες υλοποιούνται για την τοποθέτηση νέου εξοπλισμού στις παιδικές χαρές Ν. Κερασιάς και  Ν. Μηχανιώνας, εργασίες οι οποίες έχουν ήδη τελειώσει, με τα παιδιά να είναι σε θέση να απολαμβάνουν ανέμελα και με ασφάλεια το παιχνίδι τους.

Στην περιοχή της Επανομής από την άλλη προστέθηκε άλλος ένας αθλητικός χώρος , με την παράδοση δύο νέων γηπέδων τένις. Βασικός σκοπός των καινούργιων γηπέδων είναι να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάδειξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και την προσέλκυση ακόμα περισσότερων πολιτών, για να απολαύσουν τα οφέλη του αθλητισμού. Το συγκεκριμένο έργο έρχεται να προστεθεί σε ένα γενικότερο πρόγραμμα βελτιωτικών παρεμβάσεων και προμήθειας απαραίτητου εξοπλισμού στα γήπεδα και στους αθλητικούς χώρους του Δήμου, που πραγματοποιείται.

 

Παρεμβάσεις και έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων έχουν προγραμματισθεί και συνεχίζονται να υλοποιούνται με εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.

 

 

Περαία, 25 Ιουνίου 2018

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων