Οι Αστρογειτονιές έλαμψαν και πάλι με χριστουγεννιάτικη συναυλία στο ΚΑΠΠΑ Περαίας
31/12/2018 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με χαρούμενες εκδηλώσεις και εορταστικές συναυλίες σε όλο το Δήμο Θερμαϊκού.
Έτσι, το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018, οι ‘’Αστρογειτονιές’’ που τα τελευταία χρόνια έχουν καθιερωθεί ως θεσμός στο Δήμο μας, έλαμψαν και πάλι! Με μια φαντασμαγορική συναυλία στο ΚΑΠΠΑ Περαίας, πραγματοποιήθηκε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο από την ελληνική παράδοση, σε μια μουσική σύνθεση συνδυασμένη με ενορχηστρώσεις και συνθέσεις των φορέων του τόπου μας.
Στη συναυλία αυτή συμμετείχαν: Η χορωδία του ΚΑΠΗ Περαίας, η χορωδία του Συλλόγου ‘’Φίλοι του Θερμαϊκού ΑΠΟΛΛΩΝ’’, η χορωδία του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ. και η Φιλαρμονική του Δήμου Θερμαϊκού, αφήνοντας όλοι οι συμμετέχοντες άριστες εντυπώσεις και εκπλήσσοντας το πολυπληθές ακροατήριο για την ωραία απόδοση και την εκτέλεση των τραγουδιών τους.
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης, αφού ευχαρίστησε θερμά όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένη χρονιά, με υγεία και ευτυχία.
Η μικτή χορωδία του Δήμου Θερμαϊκού έψαλλε τα κάλαντα στο Δημαρχείο 28/12/2018
Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες οι χορωδοί της Μικτής χορωδίας του Δήμου Θερμαϊκού, με την καθοδήγηση της υπεύθυνης κ. Ειρήνης Ζώτου και της μαέστρου κ. Νικολέττας Πουρσανίδου, έψαλλαν τα κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος στον Δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη, στους αιρετούς και στους υπαλλήλους του Δήμου, δημιουργώντας μια ευχάριστη και γιορτινή ατμόσφαιρα, εκπλήσσοντας όλους με την άριστη απόδοση και την εκτέλεση των τραγουδιών τους.
Ο κ. Γ. Μαυρομάτης ευχαρίστησε θερμά όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους και με τη σειρά του, τους ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένη η νέα χρονιά, με υγεία και ευτυχία.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων