Έγκριση της υπ’ αρ. 45/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την τροποποίηση και τοπική επέκταση σχεδίου στο Ο.Τ. 1 του ρυμοτομικού σχεδίου Αγίας Τριάδας – Νέων Επιβατών.
22/02/2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Εγκρίθηκε με 19 ψήφους υπέρ, 10 (δέκα) κατά και μία (1) λευκή η υπ’ αρ. 45/2012 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σχετικά με την τροποποίηση και τοπική επέκταση σχεδίου στο Ο.Τ. 1 του ρυμοτομικού σχεδίου Αγίας Τριάδας – Νέων Επιβατών.
Από την προτεινόμενη τροποποίηση προκύπτει πλεόνασμα κοινοχρήστων χώρων 181 τ.μ., εξυπηρετείται η τοπική κυκλοφορία της περιοχής, εξασφαλίζεται η ασφάλεια των κατοίκων (με διαπλάτυνση πρώην ιδιωτικού δρόμου) και δημιουργούνται χώροι στάθμευσης 300 τ.μ., ενώ παράλληλα ενισχύεται η λειτουργικότητα του σχεδίου, προστατεύεται και αναδεικνύεται το παραλιακό μέτωπο με ένταξη στο σχεδιασμό των εναπομεινάντων τμημάτων ιδιωτικών εκτάσεων και επιλύεται το πολεοδομικό, ιδιοκτησιακό και νομικό ζήτημα του τμήματος του υφιστάμενου παραλιακού δρόμου, που καταλαμβάνει μέρος των εκτός σχεδίου τμημάτων των εμπλεκομένων ιδιοκτησιών.

Για το Γραφείο Τύπου

Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων