Δενδροφύτευση στη Νέα Μηχανιώνα
04/04/2013 ΟΡΓΑΝΩΣΗ


Ο Δήμαρχος, Γιάννης Αλεξανδρής, βοηθάει τις μαθήτριες στη δενδροφύτευση υπό την εποπτεία της γεωπόνου του Δήμου, Χρυσούλας Κατσαρίδου

200 και πλέον δενδρύλλια φυτεύονται αυτή την ώρα από 40 ζευγάρια παιδικά χεράκια μαθητών και μαθητριών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Μηχανιώνας σε χώρο πλησίον του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Δήμου μας.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών εκδηλώσεων των Αντιδημαρχιών Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τη διοίκηση του 1ου Δ.Σ. Νέας Μηχανιώνας, απ’ όπου συμμετέχουν τα δύο τμήματα της ΣΤ΄ τάξης του με επικεφαλής τον Διευθυντή, Θεοφάνη Καρύδα.
Ο Δήμαρχος, Γιάννης Αλεξανδρής, που επισκέφθηκε νωρίς το πρωί τον χώρο και βοήθησε συμβολικά στη δενδροφύτευση, επαίνεσε την προσπάθεια των μικρών μαθητών και μαθητριών και τους ευχαρίστησε για τη βοήθεια που προσφέρουν στο έργο του Δήμου, ενώ ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης & Καθαριότητας, Κώστας Μπάρμπας, έκανε λόγο για μια προσπάθεια του Δήμου, που έχει στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, μέσω της ανάπτυξης της περιβαλλοντικής συνείδησης, κυρίως, των μικρών παιδιών με δράσεις όπως αυτές.

Μαθήτριες του 1ου Δ.Σ. Νέας Μηχανιώνας με κέφι ξεκινούν τη δενδροφύτευση με τη βοήθεια του τεχνολόγου γεωπόνου του Δήμου, Γιώργου Μονοπαυλίδη και του εκπαιδευτικού τους, κ. Βρεττού.


Για το Γραφείο Τύπου

Κων/να Τάπρα
ΔΕ Δημοσιογράφων

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Έκτακτα καιρικά φαινόμενα
πλανο εκτακτων αναγκων
Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων
Γενική γραμματεία προστασίας
Δημόσια διαβούλευση
πυλη διαμεσολαβισης
Προυπολογισμός
Οικονομικά στοιχεία
Κοινωνικο συσσίτιο
Κοινωνικό παντοπωλείο
Κοινωνικό φαρμακείο
Κοινωνικό φροντιστήριο
Βοήθεια στο σπίτι
Ομάδα εθελοντών
κεντρο κοινοτητας
Δημοτική επιτροπή ισότητας των φύλων